Registracija na forum

Go down

pgore Registracija na forum

Komentar by gorazde on 4/2/2013, 09:52

Registracija na ovaj forum je potpuno besplatna, i samo drga volja svakog pojedinca. Također registracija na forum je lagana, i jednostavna. Ipak ovo je tema za one koji se malo teže snalaze s registracijom i samim forumom.

Objašnjenje kako da se registrujte na forum grada Goražda.

Prvo kliknite na "Registracija", to se nalazi odmah na vrhu foruma. Otvorit ce vam se ovakav prozor.Kliknite na "Prihvatam pravila o korištenju pravila i imam više od 13 godina

Nakon što ste kliknuli na ovo gore boldirano, otvorit ce vam se prozor za vašu registraciju na ovaj forum.Polja oznacena sa * su obavezna, pa ista morate popuniti kako bi ste registrovali na forum.

Idemo redom

Član - Odaberite neko username, (ime), koje cete koristiti na forumu
E-mail - Odaberite validnu e-mail adresu
Password - Odaberite svoju šifru za pristup forumu, i nedavati je nikom
Spol - Ovo znate šta je.
Rođen/a - I ovo sigurno znate šta je. Odaberite svoj datum rođenja, i godinu.

Nakon što ste uspiješno popunili sva polja kliknite na "Potvrdi", i slijedite dalje upute. Otvorit ce vam se još samo prozor gdje treba da ponovite svoju password, pa ponovo kliknite na "Potvrdi", nakon toga vi ste uspiješno završili registraciju na ovaj forum.

UPOZORENJE: U polje član nemojte ukucavati svoju e-mail adresu, vec odaberite neki nadimak, username, koji cete koristiti na ovom forumu. Svi oni koji odaberu svoju e-mail adresu bit ce obrisani, jer njihov username onda izgleda dugacak, i kvari izgled foruma, odnosno podrucja za komentarisanje, ili postove.


Molimo vas da u polje član odaberete svoj željeni nadimak, a ne svoju e-mail adresu.


Dobro došli  
avatar
gorazde
AdministratorAdministrator


Na vrh Go down

Na vrh

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu